fbpx

Beveiliging & beveiligingscamera nodig?

Wansink Elektro is uw beveiliging specialist in Zuid-Holland

Hoe goed is uw beveiliging?

Elke 11 minuten vindt er in Nederland een inbraak plaats. Een inbreker heeft gemiddeld 30 seconden nodig om bij een slecht beveiligd huis binnen te komen. Hoe kunt u dat voorkomen? Door hang en sluitwerk van hoge kwaliteit, maar ook met een goed beveiligingssysteem. Zoals een betrouwbare alarminstallatie en camerasysteem. Zo kunt u met een gerust hart op vakantie of naar bed gaan.

Beveiligingscamera’s voor particulieren

Een goede beveiliging van uw woning en gezinsleden zijn beveiligingscamera’s. Op die manier houdt u een oogje in het zeil, zowel binnen als buiten uw huis. Met verschillende apps kunt u alles in de gaten houden, zelf als u niet thuis bent. Bekijk de camerabeelden direct op uw smartphone of tablet. Bovendien kunnen de opgeslagen camerabeelden helpen bij het identificeren van de inbrekers.

U kunt kiezen uit HD beveiligingscamera’s, analoge en IP beveiligingscamera. Deze slaan al u opnames veilig op in de cloud.

Hoe gaan wij u helpen?

In de eerste fase bepalen we hoe aantrekkelijk uw woning is voor voor inbrekers. Kunnen zij zich makkelijk toegang verschaffen tot uw woning, waar zitten de zwakke punten in de beveiliging? Vervolgens stellen we een beveiligingsplan op, zodat ongeoorloofde gasten buiten de deur blijven.

Beveiligingscamera’s voor bedrijven

Met een goede beveiligingscamera beschermt u niet alleen uw eigendommen maar ook die van andere. U houdt toezicht op het kantoor, het terrein of het bedrijfspand. U kunt kiezen uit Draadloze beveiligingscamera´s of Bekabelde Coax en UTP beveiligingscamera’s. Deze slaan al u opnames veilig op in de cloud of op een recorder.

Bedraad of draadloze overvalknop

Een overvalknop is uw snelle en onopvallende hulp bij overvallen. Met één druk op de knop activeert u eenvoudig en discreet het alarm in om hulp op te roepen en de overvallers te verjagen. Het kan een luid of stil alarm geven. Er zijn ook knoppen op de markt welke direct foto- en video opnames maken.

Hoe gaan wij u helpen?

Ook voor de zakelijke markt hebben wij verschillende oplossingen voor uw beveiligingsplan. Dit loopt uiteen van gecontroleerde toegangscontrole, camerasystemen tot inbraakinstallaties. Met het juiste systeem geeft u uw personeel en klanten een veilig gevoel

Bent u er al uit welke beveiliging het wordt?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken wat voor u het meest geschikte beveiligingssysteem is. Daarna maken we graag een passende offerte.

 

Heeft u vragen? Stel ze gerust. 

Snel hulp nodig?

+31 (0)71-5803090

Wansink Elektro is 24/7 bereikbaar

Enkele van onze diensten

Ecotap laadpalen

Elektrisch vervoer neemt grootse vormen aan. Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische auto, scooter of fiets.

Alarmsysteem

Iedereen vindt het belangrijk om zich veilig te voelen. Het is dan ook prettig om je bezittingen veilig achter te kunnen laten.

Beveiliging

Een beveiligingssysteem is de totaaloplossing op maat voor de beveiliging van uw woning of bedrijfspand.

 

Elektra

Het aanleggen van elektra vergt de nodige expertise. Onze elektriciens hebben altijd een passende oplossing en staan 24/7 voor u klaar.

 

Elektriciteitscontrole

Het is erg belangrijk om regelmatig te controleren of uw elektra nog aan de gestelde eisen voldoen. Wansink adviseert u hier graag over.

 

Internet

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van internettoepassingen in werkomgevingen.

 

Verlichting

In bijna elk beroep is voldoende licht noodzakelijk voor het goed uitvoeren van het werk. Het voorkomt ook onnodige ongelukken.

 

Telefonie

Een goede inrichting van de telefonie is van essentieel belang voor uw bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Call Now Button