fbpx

Onderhoud aan uw elektriciteit nodig?

Wansink Elektro is uw NEN 3140 specialist in Zuid-Holland

Elektriciteitscontrole: voorkom elektrische schokken

Wilt u gevaarlijke situaties zoals elektrische schokken, brandwonden en kortsluiting in uw woning of kantoor voorkomen? Laat uw elektriciteitscontrole dan regelmatig uitvoeren. Met onze NEN 3140 & NEN 1010 veiligheidskeuring vermijdt u onnodige risico’s en voorkomt u ongelukken.

Onze elektriciens verzorgen de elektriciteit keuring van al uw elektrische installaties. We maken onderscheid tussen een elektriciteitskeuring in woonhuizen én bij elektrische installaties van bedrijven en instellingen.

Elk bedrijf moet zijn elektra regelmatig laten controleren. Dit is bepaald in de eisen van de NEN 3140 en de NEN 1010. Daarnaast stellen verzekeraars ook eisen aan de kwaliteit van uw elektra.

Elektriciteitscontrole in woonhuizen 

Uit eigen ervaring weten we dat maar liefst 40% van alle woningen de elektra niet op orde heeft. Dat gaat niet alleen op voor oudere woningen. Ook in nieuwere woningen komen wij onveilige situaties tegen.

Onze veiligheidskeuring duurt ongeveer 2 uur en daarbij nemen we uw elektrische installaties stevig onder de loep. Onze specialist neemt na afloop alle mogelijke verbeteringen en onveilige situaties met u door. Uiteraard staan al deze punten ook in een compleet keuringsverslag. Bij acuut gevaar kan hij direct tot actie overgaan. Dat voelt wel zo prettig.

Elektriciteitscontrole bij bedrijven

Eén op de 4 branden bij bedrijven heeft een elektrische oorzaak. Voor bedrijven worden heel wat verplichtingen opgelegd met betrekking tot de elektriciteitskeuring. Het doel is om te zorgen voor een goede en ongestoorde werking van uw elektrische installaties. De periodieke inspecties van bestaande installaties en elektrische machines dient eens in de 5 jaar plaats te vinden, Dit gebeurt door onze vakmensen conform NEN 3140. Het keuren en opleveren van nieuwe elektrische installaties gebeurt conform NEN 1010. Laat u de keuring niet uitvoeren, dan riskeert u een (extra) eigen risico als de elektrische installatie brand veroorzaakt. 

Wat kunt u van ons verwachten?

  • beoordeling van de elektrotechnische tekeningen
  • visuele inspectie
  • meting en beproeving
  • thermografisch onderzoek
  • rapportage van de bevindingen

Snel hulp nodig?

+31 (0)71-5803090

Wansink Elektro is 24/7 bereikbaar

Enkele van onze diensten

Ecotap laadpalen

Elektrisch vervoer neemt grootse vormen aan. Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische auto, scooter of fiets.

Alarmsysteem

Iedereen vindt het belangrijk om zich veilig te voelen. Het is dan ook prettig om je bezittingen veilig achter te kunnen laten.

Beveiliging

Een beveiligingssysteem is de totaaloplossing op maat voor de beveiliging van uw woning of bedrijfspand.

 

Elektra

Het aanleggen van elektra vergt de nodige expertise. Onze elektriciens hebben altijd een passende oplossing en staan 24/7 voor u klaar.

 

Elektriciteitscontrole

Het is erg belangrijk om regelmatig te controleren of uw elektra nog aan de gestelde eisen voldoen. Wansink adviseert u hier graag over.

 

Internet

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van internettoepassingen in werkomgevingen.

 

Verlichting

In bijna elk beroep is voldoende licht noodzakelijk voor het goed uitvoeren van het werk. Het voorkomt ook onnodige ongelukken.

 

Telefonie

Een goede inrichting van de telefonie is van essentieel belang voor uw bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Call Now Button