Verlichting aanleggen

Verlichting

Verlichting draagt veel bij aan de sfeer en dient te worden afgestemd op de functie van de ruimte. Het besef dat verlichting een belangrijke rol speelt in de proactiviteit van de medewerkers op kantoor of het koopgedrag van consumenten in de winkels neemt steeds meer toe.

Energieverbruik verlichting

Daarnaast speelt het energieverbruik in de huidige maatschappij een steeds belangrijkere rol. Gaan de lichten bij u op kantoor automatisch uit als de medewerkers naar huis gaan? En neemt de lichtintensiteit af naarmate de zon meer schijnt?

Meer informatie over verlichting?

Onze experts op het gebied van verlichting adviseren u graag over de verschillende verlichtingsconcepten. Neem contact op voor meer informatie.

Enkele van onze diensten

Ecotap laadstations

Elektrisch vervoer neemt grootse vormen aan. Steeds meer mensen kiezen voor een elektrisch aangedreven auto, scooter of fiets.

Inspectie & controle

Het is erg belangrijk om regelmatig te controleren of uw elektra nog aan de gestelde eisen voldoen. Wansink adviseert u hier graag over.

Alarmen

Iedereen vindt het belangrijk om zich veilig te voelen. Het is dan ook prettig om je bezittingen veilig achter te kunnen laten.

Internet

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van internettoepassingen in werkomgevingen.

Beveiliging

Een beveiligingssysteem is de totaaloplossing op maat voor de beveiliging van uw woning of bedrijfspand.

Verlichting

Een beveiligingssysteem is de totaaloplossing op maat voor de beveiliging van uw woning of bedrijfspand.

Elektra

Het aanleggen van Elektra vergt de nodige expertise. Onze elektriciens hebben altijd een passende oplossing en staan 24/7 voor u klaar.

Telefonie

Een goede inrichting van de telefonie is van essentieel belang voor uw bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Storing? Bel ons!