fbpx

Verlichting aanleggen in uw huis of kantoor?

Wansink Elektro is uw verlichting specialist in Zuid-Holland

Waarom goede verlichting zo belangrijk is

Verlichting is belangrijk voor het goed kunnen doen van je werk en helpt enorm bij het neerzetten van een sfeer. Gebrekkig licht daarentegen zorgt voor depressies, een slecht humeur en een hoger ziekteverzuim.

De voordelen van goede verlichting zijn:

  • Beter kunnen lezen
  • Oogklachten voorkomen
  • Verbetert de werkhouding
  • Het verbetert de gezondheid
  • Zorgt voor minder vermoeidheid

Wat draagt goede verlichting in winkels bij?

Wat valt u tijdens een gezellig dagje shoppen als eerste op? Juist, die prachtig en sfeervol ingerichte etalages. De verlichting is bij veel winkeletalages goed gekozen als het gaat om lichtinval en uitstraling. Daar blijf je langer hangen dan voor een etalage met kille TL verlichting. Daarom is goede verlichting in winkels een must.

Met de juiste verlichting voelen klant zich op hun gemak en zullen langer in de winkel blijven. Met de juiste verlichting en een goed lichtplan geven mensen dus ook makkelijker meer geld uit.

Het belang van goede verlichting op de werkvloer

In bijna elk beroep is voldoende licht noodzakelijk voor het goed uitvoeren van het werk. Voldoende licht zorgt ervoor dat we zien wat we doen en voorkomt ook onnodige ongelukken.

Productiviteit en veiligheid
Mensen zijn visueel ingesteld. Het beïnvloed ons oriëntatie vermogen en ons gevoel. Vooral wit licht heeft een positief effect op de productiviteit en de alertheid. Daarnaast is goed licht in veel bedrijfstakken, zoals de industrie, van groot belang voor de veiligheid. Een onvoldoende verlichte werkplek kan leiden tot gevaarlijke situaties. Denk aan donkere traptreden of een machine die niet goed zichtbaar is.

Bioritme
Licht zorgt ook goed voor het beter functioneren van ons lichaam, het stimuleert ons bioritme. Dit bioritme is belangrijk voor ons slaappatroon, ons eetpatroon, de lichaamstemperatuur, de leerprestaties en
onze stemmingen. Voldoende licht zorgt er dus voor, dat we ons overdag prettiger voelen en ’s nachts beter slapen.

Energieverbruik verlichting 

Daarnaast speelt het energieverbruik in de huidige maatschappij een steeds belangrijkere rol. Gaan de lichten bij u op kantoor automatisch uit als de medewerkers naar huis gaan? En neemt de lichtintensiteit af naarmate de zon meer schijnt?

Hoe kiest u de juiste verlichting?

Onze experts op het gebied van verlichting adviseren u graag over de verschillende verlichtingsconcepten. 

 Heeft u vragen? Stel ze gerust. 

Snel hulp nodig?

+31 (0)71-5803090

Wansink Elektro is 24/7 bereikbaar

Enkele van onze diensten

Ecotap laadpalen

Elektrisch vervoer neemt grootse vormen aan. Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische auto, scooter of fiets.

Alarmsysteem

Iedereen vindt het belangrijk om zich veilig te voelen. Het is dan ook prettig om je bezittingen veilig achter te kunnen laten.

Beveiliging

Een beveiligingssysteem is de totaaloplossing op maat voor de beveiliging van uw woning of bedrijfspand.

 

Elektra

Het aanleggen van elektra vergt de nodige expertise. Onze elektriciens hebben altijd een passende oplossing en staan 24/7 voor u klaar.

 

Elektriciteitscontrole

Het is erg belangrijk om regelmatig te controleren of uw elektra nog aan de gestelde eisen voldoen. Wansink adviseert u hier graag over.

 

Internet

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van internettoepassingen in werkomgevingen.

 

Verlichting

In bijna elk beroep is voldoende licht noodzakelijk voor het goed uitvoeren van het werk. Het voorkomt ook onnodige ongelukken.

 

Telefonie

Een goede inrichting van de telefonie is van essentieel belang voor uw bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Call Now Button