fbpx

Selamat tinggal teman, Loek Dros

5 juli 2019

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het plotseling overlijden van onze zeer gewaardeerde collega en vriend Loek Dros. Met grote toewijding heeft hij zijn beste krachten aan ons bedrijf gegeven. Wij zullen zijn vriendelijkheid, optimisme en enthousiasme missen.

Helaas hebben we het bericht gekregen dat onze medewerker die al 15 jaar voor ons werkte op 1 juli jl is overleden. Loek Dros we zullen jouw vriendelijke en hardwerkende aanwezigheid elke dag missen.

In dankbare herinnering wat hij voor ons bedrijf heeft betekend, zal Loek in onze gedachten blijven. Wij dragen de familie en vrienden een warm hart toe en wensen ze sterkte met het gemis van een geweldig persoon. 

“Selamat tinggal teman”

Anekdote Loek Drost

“Loek was een vriendelijke, hardwerkende man. Als jij een rot dag had wist hij je binnen de kortste keren weer aan het lachen te brengen. Hij had verstand van zaken en was bereid je een schop onder je kont te geven als je de kantjes er vanaf liep. Loek was ook niet vies van de schuine moppen, de hele bouwkeet lag binnen de kortste keren dubbel. We hebben een hoop geleerd en hard gelachen, nu is het helaas tijd om je spullen te pakken. Het ga je goed ouwe vriend.”

Met oprechte deelneming,
Mikel Wansink
Wansink Elektro & Communicatie 

Kende u Loek en wilt u iets delen? Laat hieronder uw bericht achter.

Call Now Button